miercuri, 14 septembrie 2011

LA ALTÂNA

foto by Voichita
Un concert deosebit intr-o atmosfera deosebita

"...Grupul muzical Truverii a găsit în „Şura lui Ştef” cadrul potrivit pentru a susţine un minunat concert de muzică europeană veche care i-a încântat pe cei prezenţi. Cei cinci componenţi ai grupului au cucerit repede inimile spectatorilor cu cântecele lor deosebite, pline de muzicalitate, interpretate la instrumente nemaivăzute până acum în Alţîna.
... Minunata seară muzicală a fost încheiată cu o gustoasă cină oferită de gazdă. Înainte de a începe concertul, un miel întreg şi-a găsit culcuş într-un ceaun în care a fiert încet răspândind în jur miresme minunate. A fost un schimb avantajos pentru toţi. Alţînărenii au fost încântaţi de muzică, Truverii de tocană."

Un comentariu:

  1. Cita vreme muzica romaneasca este ceea ce este iar programele radio si TV sint facute de catre cei care le fac, muzica voastra se va lovi de ziduri. Daca generatiile de imbecili ar disparea iar copiii lor ar fi educati, aici ar fi nenumarate comentarii iar solicitarilor de difuzari si spectacole nu le-ati putea face fata. Sperind ca toate acestea sa se intimple, va urez sa rezistati.

    RăspundețiȘtergere